Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version

SuperCard Official Forum

 Forgot password?
 register
View: 36672|Reply: 153

iMenu for DSTwo   [ Promote this link! ]

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Props
9
Online time
566 Hours
Posts
218
Post time 1-10-2010 10:51:09 |Show all posts
Post Last Edit by Spinal at 22-11-2010 05:10

Post Last Edit by Spinal at 2-10-2010 04:13

Some of you are aware that I have been (slowly) working on a replacement for the DSTwo plugin menu...



...Well I have finally added a download link fir the first beta release on my website.
http://spinalcode.co.uk/ds/new-dstwo-menu/

Currently, I ask that people do not mirror this download, but by all means mirror this post.

[edit] Already there are people complaining about things not working when it is clear they have not read the readme file.



Any comments on the second image?
Have 2 people ratedProps Pack Reason
SektorZero + 3 Great menu
Atlanx + 3 I like it - easier interface for more no

Total score: Props + 6   View Rating Log

Use magic Report

Rank: 3Rank: 3

Props
9
Online time
446 Hours
Posts
377
Post time 1-10-2010 11:25:38 |Show all posts
just added it to my topic and for your convenience i have linked to this post although couldnt i just link to your website directly?

Use magic Report

Rank: 2

Props
3
Online time
66 Hours
Posts
142
Post time 1-10-2010 11:35:23 |Show all posts
Ah, I see you made a new layout.

Will try this sooner or later when I get my new testing 2 GB micro SD card.
System: DSi
EOS: 1.11 (DSTWO)
Plugins: DS2Tools, NDSGBA

Use magic Report

Rank: 3Rank: 3

Props
9
Online time
446 Hours
Posts
377
Post time 1-10-2010 11:36:49 |Show all posts
Post Last Edit by squirrelman101 at 2-10-2010 03:44

ok some of my plugins are not showing up also how do i load any of the plugins it wont do anything except let me scroll through them

ok bugs:

*plugins do not load, nor is there a way to select plugins
* need to show how to add plugins to this menu
* speed up the loading of this menu, it is really slow compared to SC's official one

Use magic Report

Rank: 3Rank: 3

Props
19
Online time
11 Hours
Posts
239
Post time 1-10-2010 11:49:13 |Show all posts
Post Last Edit by innergamemaster at 2-10-2010 04:15

ds2tool icon not there...tried both original and alt image
ds2tool does not have "mask" image
only dsgame, ireader and gba will load
snes and moonshell won't load..white screen

double checked to see if all files was there and they're all there

all bit image are in the _image
all ini files are in the _ini
all plug files are in _plg

that's how it's done right??

Use magic Report

Dev Team

Rockin' 23/6

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Props
3
Online time
505 Hours
Posts
621
Post time 1-10-2010 11:54:36 |Show all posts
Post Last Edit by Irock23 at 1-10-2010 13:56

I'm sorry, but you people kind of fail. He told you that you need to copy all of the ini's from the _dstwoplug folder to the _imenu/_ini/ folder and add the line "file=(file location)"

ex.

[plug setting]
icon=/_imenu/_images/dsgame.bmp
mask=/_imenu/_images/dsgame_mask.bmp
name=DSGame
file=/_dstwo/dsgame.nds
dock=1


P.S. mask and dock line optional
P.P.S. dock line would be used in boolean, so "dock=1" or "dock=0"(not needed though, it will be taken as this if it isn't there.

Black DSi
Acekard 2i
SuperCard DSTWO
iSmart Premuim

Use magic Report

Rank: 3Rank: 3

Props
19
Online time
11 Hours
Posts
239
Post time 1-10-2010 11:57:18 |Show all posts
Post Last Edit by Irock23 at 1-10-2010 13:56

I'm sorry, but you people kind of fail. He told you  ...
Irock23 Post at 2-10-2010 03:54



   
duh

Use magic Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Props
9
Online time
566 Hours
Posts
218
Post time 1-10-2010 12:12:06 |Show all posts
Post Last Edit by Spinal at 2-10-2010 04:15
just added it to my topic and for your convenience i have linked to this post although couldnt i jus ...
squirrelman101 Post at 2-10-2010 03:25


Sure, I see no reason not to.  I only meant not to reupload the file to somewhere else.

Use magic Report

Rank: 3Rank: 3

Props
9
Online time
446 Hours
Posts
377
Post time 1-10-2010 12:21:20 |Show all posts
Post Last Edit by squirrelman101 at 2-10-2010 04:22

anyways yea i did copy all the .ini files and they still didnt show up also the icons still wont boot does i click on them with the stylus and i pressed a and it went to black screen so idk what to do

ok ill try later to see if i can get it to work by adding the command =file location

Use magic Report

Rank: 3Rank: 3

Props
19
Online time
11 Hours
Posts
239
Post time 1-10-2010 12:45:11 |Show all posts
Already there are people complaining about things not working when it is clear they have not read the readme file.


geez, you "DEV" are getting more fuked up everyday

I'll pass thanks anyways

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | register

Archiver|Mobile|SuperCard   

16-9-2014 17:31 GMT-8

Powered by Discuz! X2

© 2001-2011 Comsenz Inc.

To Top